OPATIJA - JADRAN LP Zoran Bogolin: Današnja pobjeda bi nam dobro došla, u nastavku sezona igramo još dvije utakmice zaredom kod kuće

Petak, 25. studenog 2022. 10:50 Napisao  I. V.

Poraz od Zrinskog u kojemu nas je sudac spustio na tlo, dosta nas je unazadio, kaže trener Opatije pred današnju utakmicu protiv jesenskog prvaka

Zoran Bogolin: Današnja pobjeda bi nam dobro došla,  u nastavku sezona igramo još dvije utakmice zaredom kod kuće

Nogometaši Opatije danas igraju zadnju utakmicu ove godine, stjecajem okolnosti u zadnjem kolu na Kantridu stiže jesenski prvak!

Momčad Jadrana Luka Ploče ove sezone nije doživjela poraz, Opatija danas igra protiv najbolje obrane u ligi za koju se domaći napadači nisu posebno pripremali:

- Ne možemo nešto bitno mijenjati preko noći! Jedino možemo promijeniti nešto tako da nekoga pobijedimo, ha, ha... Imamo igrače kakve imamo i držimo se toga! Pokušat ćemo igrati s brzim utrčavanjima u prazni prostor, treba stalno tražiti slobodan prostor između linija, ne smijemo biti statični, kaže trener Zoran Bogolin.

Opatija je dosta zaostala za vodećim momčadima, s obzirom na ambicije današnja utakmica zadnja je prilika za priključak:

- Poraz od Zrinskog u kojemu nas je sudac spustio na tlo, dosta nas je unazadio. Današnja pobjeda puno bi nam značila, ali ne toliko koliko bi nam značila pobjeda protiv Zrinskog u zadnjoj utakmici na Kantridi, to je bila ključna utakmica. Da smo dobili Zrinski, dobili bismo dodatni zamah. Današnja pobjeda bi nam dobro došla,  u nastavku sezona igramo još dvije utakmice zaredom kod kuće, kaže Bogolin.

Utakmica se igra od 13.30 sati uz izravni televizijski prijenos (MAXSport 2).

Standings provided by SofaScore