Goodness Ajayi može postati prvi igrač na kojemu će Opatija zaraditi nešto veći iznos!

Ponedjeljak, 28. studenog 2022. 19:33 Napisao  I. V.

Prema dosadašnjoj praksi Zorana Bogolina, igrači su odlazili kada god su htjeli bez ikakvih problema

Goodness Ajayi
Goodness Ajayi

Goodness Ajayi mogao bi prvi otići iz Opatije!

Ajayi ima ponudu jednog inozemnog prvoligaša, što je manje zanimljivo od mogućnosti da nigerijski napadač za nekoliko dana može postati prvi igrač na kojemu će Opatija zaraditi nešto veći iznos!

Prema dosadašnjoj praksi Zorana Bogolina, igrači su odlazili kada god su htjeli bez ikakvih problema, Opatija je eventualno mogla nešto zaraditi samo temeljem zajamčenih odšteta za razvoj mladih igrača.

Budući da je 28-godišnji Ajayi ugovorom vezan za Opatiju do ljeta 2024. godine, u slučaju da se transfer realizira, prva nešto veća odšteta bit će mali korak za Bogolina, ali veliki korak za Opatiju.

Tonći Kukoč i Marijan Ćorić također su pred izlaznim vratima.

Ćorić je praktično postao bivši otkada je Andrej Prskalo počeo braniti, bivši vratar Spezije, Parme i Istre 1961 prekvalitetan je da bi sjedio na klupi bilo kojega trećeligaša.

Kukoč ima gentelmenski dogovor s Bogolinom da može otići ako pronađe klub u kojemu će ostvariti svoje ambicije.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.