MARINKO KOLJANIN

Ima nekoliko kandidata za trenera, dvojica su iz Zagreba!

Četvrtak, 10. lipnja 2021. 09:37 Napisao  I. V.

Ugovorima nisu vezani Mateo Monjac i Carlo Berković! Monjac još uvijek nije otišao, vjerujem da ćemo s Berkovićem uspjeti dogovoriti, govori dopredsjednik Orijenta 1919

Marinko Koljanin
Marinko Koljanin

Orijent 1919 još uvijek nije riješio pitanje trenera, medijski se kao kandidat najviše spominje Fausto Budicin:

- Imamo nekoliko kandidata, čak i više nego prije nekoliko dana, obavljamo razgovore, nemamo potrebe žuriti. Budicin se najviše spominje u medijima, jer je naš bivši trener, međutim ima još vrlo ozbiljnih kandidata, dvojica su iz Zagreba, ne mogu ništa konkretno reći. Siguran sam da ćemo u idućih sedam dana odlučiti tko će biti trener, kaže dopredsjednik Marinko Koljanin.

Roster će sigurno doživjeti promjene, tendencija je kao i uvijek ista: zadržati stožerne igrače i dovesti pojačanja:

- Nema nikakvih senzacija, radi se na tome, bit će promjena. Devedeset posto igrača vezano je ugovorima, ugovorima nisu vezani Mateo Monjac i Carlo Berković! Monjac još uvijek nije otišao, vjerujem da ćemo s Berkovićem uspjeti dogovoriti, govori Koljanin.

Liga se smanju na 12 klubova, konkurencija će biti još jača nego prošle sezone:

- Ispadaju četiri momčadi, većina će se boriti za ostanak, tako ispada... Tijekom prošle sezone stalno sam ponavljao da imamo momčad za barem prvih pet mjesta u što sam se posebno uvjerio kada sam preuzeo momčad zadnja dva kola. Podbacili smo više kao momčad nego kao pojedinci. Druga sezona uvijek je najteža, izgubio se prošle sezone entuzijazam iz prve sezone, sada se pripremamo tako da vratimo poletnost što će biti posao novog trenera. Očekujem da budemo u gornjem dijelu ljestvice, što je moguće više, ali bez imperativa. Nikako ne možemo biti zadovoljni s prošlom sezonom osim što smo na kraju osvojili županijski kup, zaključuje Koljanin.