NOVI ODLAZAK

Mateo Milih novi igrač Zameta, Kozala ostala bez okosnice

Nedjelja, 18. srpnja 2021. 20:20 Napisao/la  SC

 Svake godine  moramo redizajnirati momčad što u ovim uvjetima postaje sve teže i teže, kaže Christian Brozović, team menadžer Kozale

Mateo Milih
Mateo Milih

Mateo Milih novi je igrač Zameta, Antonio Dizdar potpisao je za Umag

Rukometaši Kozale će po svemu sudeći u novu sezonu Prve HRL ući sa posve novom momčadi s obzirom na silne odlaske igrača prema premijerligaškim klubovima.

Nakon Dine Islamovića i Antonija Tomaša, put Zameta će i kružni napadač Mateo Milih koji je dogovorio sve uvjete sa riječkim rukometnim premijerligašem.

Mladi, 18-godišnji lijevi vanjski Antonio Dizdar odlučio je prihvatiti ponudu Umaga te će u novu sezonu ući u dresu istarske momčadi.

Iako je činjenica da iz njihovog kluba svake godine izlazi puno igrača koji odlaze u viši rang, zasigurno odgovornima u MRK Kozali nije lako nadomjestiti sve te kvalitetne mladiće koji odlaze.

- Uvijek je lijepo kada igrač iz vaše škole rukometa ili koji je prošao određeni staž u vašoj ekipi, napravi transfer u najviši rang našega rukometa ili ode u inozemstvo. To je i priznanje nama kao klubu da radimo dobar posao kada je u pitanju priprema igrača za najozbiljniji nivo rukometa. Međutim, svi ti odlasci znače da moramo svake godine redizajnirati momčad, a to u ovim uvjetima koji vladaju, ne samo u rukometu već u hrvatskom sportu općenito, postaje sve teže i teže, kazao je team menadžer ekipe Kozale, Christian Brozović.