OTIŠLI IZ KOZALE

Antonio Tomaš i Dino Islamović u Zametu

Srijeda, 07. srpnja 2021. 13:43 Napisao/la  SC

Suradnja između dva kluba vrlo vjerojatno neće stati na ta dva imena,  u narednim tjednima možemo očekivati još razmjena igrača

Antonio Tomaš
Antonio Tomaš
 
Dok rukometne lopte miruju, a parketom ne odzvanja škripa tenisica, odgovorni u riječkim rukometnim klubovima sastavljaju rostere za novu nadolazeću sezonu. 
 
Sada je već izvjesno kako će srednji vanjski Dino Islamović i lijevo krilo Antonio Tomaš, donedavne glavne uzdanice prvoligaša sa Kozale, preseliti u riječkog premijerligaša sa Zameta.
 
Logičan je to slijed za ove talentirane mlade igrače koji su odradili svoj višegodišnji staž u dresu Kozale, u kojoj su postali ponajbolji igrači i strijelci Prve HRL. 
 
Ovim transferima se nastavlja dugogodišnja praksa u kojoj riječki rukometni talenti nakon nekoliko sezona razvoja u Kozali, prelaze u najviši rang hrvatskog rukometa, ali ostaju u svojem gradu nastupajući za RK Zamet što je zasigurno dobra stvar i za same igrače, ali i riječki rukomet u cjelini. 
 
Ovakva suradnja između dva kluba vrlo vjerojatno neće stati na ta dva imena te u narednim tjednima možemo očekivati još razmjena igrača u oba smjera, kao nužnost pravilnog razvoja mladih rukometa u gradu i regiji.