Čagalj: Vjerujem u rad i ostanak u ligi

Subota, 28. siječnja 2012. 12:16 Napisao/la  Milan Kosanović

Cilj nam je svakako daljnja afirmacija mladih igrača te stvaranje jezgre ekipe koja bi uz dva pojačanja jednog dana bila spremna za korak više. Ne sumnjam da ćemo izboriti ostanak u prvoligaškom društvu - rekao je trener rukometaša Crikvenice

Rukometaši Crikvenice nakon prvog djela sezone nalaze se na 11. mjestu prvenstvene ljestvice, a samo dva boda dijele ih od kritične zone ispadanja. Unatoč tome trener Kiraca Željko Čagalj vjeruje kako njegova pomlađena ekipa može izboriti ostanak u prvoligaškom društvu.

- U nastavak prvenstva ulazimo u identičnom sastavu, priključio nam se Faruk Badnjević iz Kozale koji bi trebao popuniti rupu na desnom krilu, rekao je Čagalj dodavši da će inzistirati na afirmaciji mladih.

-  Cilj nam je svakako daljnja afirmacija mladih igrača te stvaranje jezgre ekipe koja bi uz dva pojačanja jednog dana bila spremna za korak više. Treniramo solidno, osobno vjerujem u naš rad, vjerujem da nam se to negdje mora vratiti, a samim tim ne sumnjam da ćemo izboriti ostanak u prvoligaškom društvu, zaključio je trener Crikvenice.

Rukometaši Crikvenice u nastavak prvenstva startati će na gostovanju u Županji koje je na rasporedu 11. veljače.