VK Crikvenica organizirao božićno-novogodišnje druženje u Dramlju

Ponedjeljak, 31. prosinca 2018. 09:12 Napisao/la  SC
VK Crikvenica organizirao božićno-novogodišnje druženje u Dramlju

 

U Hrvatskom narodnom domu u Dramlju organiziramo je tradicionalno božićno-novogodišnje druženje VK-a Crikvenica na kojem se okupilo više od pedeset članova mlađih uzrasnih kategorija kluba i njihovih roditelja, članova seniorske ekipe, uprave i prijatelja kluba.

Tijekom ugodnog druženja još jednom smo se prisjetili svega postignutog tijekom godine koja je za nama, a posebno:
- titule prvaka seniorske ekipe koja se natječe u 3. HVL - skupina Rijeka. Navedeni naslov prvaka inače je ukupno četvrti u šest sezona tijekom kojih klub sudjeluje u spomenutom natjecanju.
- brojnih utakmica i pobjeda mlađih uzrasnih kategorija, i to U-11, U-13 i U-15 ekipa. Mnogi mladi igrači ne samo da su zakucali na vrata, već ravnopravno sudjeluju u radu seniorske ekipe. Time se u cijelosti ostvaruje cilj kluba, a to je popularizacija vaterpola među mladima i u konačnici popunjavanje prve ekipe domicilnim igračima.
- organiziranog 1. svjetskog prvenstva u "Odbijači,", pobjede mlade ekipe na 3. Memorijalnom turniru "Darko Brnjac" koji organiziramo u počast Spajku, organizirane "Divlje lige", "Noći vaterpola"...

Veseli i činjenica da VKC ima vrhunske odnose sa Vaterpolo savezom Primorsko-Goranske županije, ali i svim klubovima u regiji.

Mladi igrači tako temeljem sporazuma o dvojnoj registraciji i ustupanju redovito pojačavaju momčad "Opatije" na državnim prvenstvima i kvalifikacijskim utakmicama, sudjeluju u kampovima koje organiziraju HVS i VS PGŽ, a treneri nastavljaju postupak svoje edukacije i usavršavanja kako bi što kvalitetnije mogli na naše mlade članove prenositi svoje znanje i ljubav prema vaterpolu.

Članovi optimistično gledaju na godinu pred nama.

Razlog zadovoljstva temelji se na sve većem interesu djece za plivanje i vaterpolo te igračkoj afirmaciji mladih igrača u prvoj momčadi.

Naravno, veliki podstrek radu daje gradonačenik Crikvenice Damir Rukavina, najavljena realizacija projekta zatvorenog olimpijskog bazena u Crikvenici.

Posebna zahvala upućena je Gradu Crikvenici kao i brojnim sponzorima koji su svojim donacijama omogućili da klub nesmetano funcionira.

 

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT