MARIJAN KUSTIĆ

U Lokomotivi su pobrkali lončiće, neka javnost prosudi

Subota, 27. srpnja 2019. 12:03 Napisao/la  SC
Marijan Kustić
Marijan Kustić

 

Marijan Kustić odgovorio je na prozivku Žarka Veselinovića, počasnog predsjednika NK-a Lokomotiva.

Čelnici Lokomotive smatraju da se četvrta liga trebala povećati na 12 klubova, Veselinović je izravno prozvao lokalne čelnike.

Javno je zatražio ostavke od predsjednika županijskog saveza Damira Miškovića i predsjednika Međužupanijskog nogometnog odbora (MNO) Marijana Kustića:

- Kriva adresa napada i krivi su argumenti. Postoji oduka o ligi s deset klubova MNO-a. Imali smo 11 kandidata, posljednja je bila drugoplasirana Kraljevica, koja bi ušla da je netko odustao. Da je izglasana liga 12, ušla bi Kraljevica i netko iz Istre. Ali Lokomotivu, kao trećeplasiranu, zaista nitko nije spominjao. I to su činjenice. Žarko Veselinović, kažu upućeniji, više od godinu dana se ni ne pojavljuje u klubu. Ali zato proziva bez pardona. Naša odluka glasila je samo prvaci triju županija ulaze u četvrtu ligu. Zato su u Lokomotivi pobrkali lončiće ili traže alibi. Što smo mi napravili protiv kluba? Nisu bili ni predloženi. Ne znam kako bi ušli u ligu prije Kraljevice, koja se nije bunila protiv odluke. Osim toga, da smo išli na ligu 14, bilo bi velikih problema s Prvom ŽNL. Dakle, njihove prozivke su neargumentirane. Treba li nekoga izbaciti da bi ušla Lokomotiva? Sve ovo nije dobro za sport, a neka javnost procijeni tko je pravu, kaže Kustić za Novi list.

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT