Boris Reinić i Saša Tomić treći na 11. Kupu Marlere, Sandi Peruško i Marko Čabrunić prvi

Ponedjeljak, 28. listopada 2019. 18:00 Napisao/la  V. P.

Nagradu za najvrjedniju ribu odnio je Marko Čabrunić (tabinja 2018g), za najmanju validnu ribu Boris Reinić (lumbrak 405g)

Aleksandar Tomić i Boris Reinić
Aleksandar Tomić i Boris Reinić Foto: Iva Kuzmanović

Podvodni ribolovci ekipe OPG Marlera, Sandi Peruško i Marko Čabrunić, pobjednici su 11. izdanja Kupa Marlere održanog proteklog vikenda u organizaciji ližnjanskog kluba Marlera, a uz potporu Općine Ližnjan, Turističke zajednice i Sportske zajednice Općine Ližnjan.

Tijekom petosatnog ribolova u akvatoriju od Svetog Stipana do Kamenjaka, Peruško i Čabrunić ulovili su šest kavala, devet tabinja, četiri vrane, škarpinu i šarga ukupne vrijednosti 33582 boda.

Drugo mjesto u konkurenciji 16 ekipa iz Hrvatske i Italije pripalo je ekipi Marlera 1 za koju su lovili Sandi Imbrišić i Ivan Košuta koji su na žici imali 12 riba - dvije kavale, dva lumbraka, dvije tabinje, škrpoća, četiri vrane i škarpinu od 1511 grama što im je donijeli 20453 boda. 

Treće mjesto sa 19904 boda pripalo je ekipi riječkog Lubena Borisu Reiniću i Aleksandru Tomiću, koji su na vagu donijeli 13 riba - šarga, dva lumbraka, tri kavale, dvije vrane i pet tabinja.

Na Kupu Marlere ove se godine natjecala i ženska ekipa u sastavu Gabriela Milićević i Vlatka Jurcan-Gawlik koje su osvojile deseto mjesto sa dvije ribe.

Nagradu za najvrjedniju ribu odnio je Marko Čabrunić (tabinja 2018g), za najmanju validnu ribu Boris Reinić (lumbrak 405g), za najmlađeg natjecatelja Deni Pršo, a za najstarijeg Guido Bisulli.

Fotogalerija Iva Kuzmanović

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT