ANDREJ BRALA Mislim da možemo ostvariti bolji rezultat nego prošle sezone

Petak, 18. siječnja 2019. 13:05 Napisao/la  V. P.

Momčad je dosta pomlađena u odnosu na lani. Primorje EB nam je na dvojnu registraciju ustupilo nekolicinu svojih juniora, kaže trener vaterpolista Jadrana Kostrene

Andrej Brala, trener Jadrana Kostrene
Andrej Brala, trener Jadrana Kostrene

Vaterpolisti Jadrana Kostrena u subotu na Kantridi kreću sa prvenstvenim izazovima.

Prvi protivnik je Sisak, momčad trenera Andreja Brale je spremna.

- Prošli smo pripreme, dobre pripreme. Bili smo i u Kranju gdje smo igrali i pripremne utakmice sa Kranjem. Nakon odrađenog mogu reći da sam zadovoljan, dečki su spremni i optimistični smo uoči početka novog prvenstva, kaže Brala.

Kostrenska momčad doživjela je promjene u sastavu u odnosu na prošlu sezonu.

- Neki dečki koji su igrali lani su otišli studirati u druge gradove. Momčad je dosta pomlađena u odnosu na lani. Primorje EB nam je na dvojnu registraciju ustupilo nekolicinu svojih juniora, imamo i neke svoje mlade dečke. Mislim da ćemo ostvariti bolji rezultat nego prošle sezone, dodaje Brala.

O konkurentima trener Kostrenjana ne zna gotovo ništa, mnoge su ekipe doživjele promjene:

- Nakon četiri godine vratila se Opatija, čuo sam da je i Sisak doživio neke promjene u sastavu. Doista ne znam kakve su ostale ekipe, tako da ne mogu reći  tko će kandidirati za vrh. Nakon nekoliko kola situacija će biti puno jasnija, smatra trener Brala.

Jadran Kostrena trenira na Kantridi:

- Imamo dovoljno termina, treniramo četiri puta tjedno i mislim da je to maksimum koji možemo izvući jer igrači nisu profesionalci, neki studiraju, neki rade. Ne možemo trenirati više od toga, a i četiri treninga tjedno su dovoljna za igrati ovu ligu, zaključio je Andrej Brala.

 

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT