VINODOL NA BAHALINU Marijan Tomić: To je najbitnije, domaći teren nam je velika prednost!

Utorak, 03. rujna 2019. 09:40 Napisao  I. V.

Bura će nam biti vjetar u leđa, kao što njihovo ime govori, kaže trener Marijan Tomić uoči prve domaće utakmice na uređenom igralištu

Nova nadstrešnica na Bahalinu
Nova nadstrešnica na Bahalinu

 

Nogometaši Vinodola prvu utakmicu u trećoj ligi igraju na Bahalinu!

Igralište u Novom Vinodolskom dobilo je trećeligašku licenciju uoči sezone u kojoj je Vinodol kao atlernativno igralište prijavio Rujevicu:

- Nadstrešnica je postavljena, izgrađena je doping-soba, spremni dočekujem prvu domaću utakmicu. To je najbitnija vijest! Mi smo domaćinska momčad, prošle smo sezonu izgubili samo jednu utakmicu kod kuće i to od Cresa, u dvije godina doživjeli smo dva domaća poraza. Domaći teren nam je velika prednost. Naša navijačka skupina Bura najavila je dolazak na prvu utakmicu. Prošle sezone su nas pratili stalno, dolazili su na gostovanja. Bura će nam biti vjetar u leđa, kao što njihovo ime govori, kaže trener Marijan Tomić

Vinodol je u prvom kolu osvojio bod (0:0) u Pazinu:

- Žalimo za propuštenim kaznenim udarcem, ali moramo biti pošteni i reći da je Pazinka imala svojih šansi. Mislim da je bod realan, nikome neće biti lako igrati u Pazinu. Bojao sam se malo prve utakmice, jedno su pripremne, a drugo utakmice za bodove. Vidi se da su igrači više motivirani u prvenstvu, vjrujem da ćemo biti sve bolji i uigraniji kako sezona bude odmicala. Polako se svi igrači priključuju. Doveli smo četiri pojačanja, došli su Tarle, Ban, Hasičić i novi je igrač Dolovčak, koji je došao iz Petrinje u Rijeku na studij, uspjeli smo ga pridobiti iako su ga tražili drugi klubovi na regiji. Dečki su se dobro uklopili, zajednički duh najveći je forte Vinodola, mislim da će samo rasti iz utakmice u utakmicu, već se u Pazinu vidjelo da se polako slažemo, govori Tomić. 

Prvi gost je Novigrad, koji baštini drugoligašku i trećeligašku tradiciju, a na Bahalin dolazi nakon domaćeg poraza (1:4) od Jadrana:

- Teška utakmica, imaju četiri, pet prvoligaških igrača, taj luksuz nema ni Opatija. Doma su kiksali, sigurno će se doći vaditi kod nas. Pokušat ćemo iznenaditi favorita, sigurno se nećemo predati, naglašava Tomić.

3. HNL - Zapad

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 Opatija 22 33
2 Grobničan 18 27
3 Rudar 6 26
4 Krk 1 23
5 Crikvenica 2 21
6 Jadran-Poreč -3 18
7 Novigrad -7 15
8 Uljanik -5 14
9 Vinodol -8 14
10 Nehaj -9 14
11 Rovinj -10 14
12 Pazinka-Pazin -7 13
Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT