×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Treća HNL Zapad: Grobničani u tri domaće utakmice love maksimalan učinak

Utorak, 06. ožujka 2012. 07:38 Napisao/la 

Na otvaranju proljetnog dijela prvenstva Grobničan je odigrao 1:1 u Senju. Sada slijede tri domaće utakmice.

Marko Miculinić
Marko Miculinić Foto: Sandro Donda

Bod u Nehaju za nogometaše Grobničana definitivno se može smatrati uspjehom. Uostalom, trener Damir Milinović je nedvosmisleno poručio kako je u gradu bure jedino bitno da njegove momke - ne otpuše. Konačnih 1:1 je, dakle, razlog za zadovoljstvo. Makar, Milinović smatra kako se možda moglo napraviti i više.

- Možda su se moji momci ipak malo prepali. Znate kako to ide, priče o agresivnom domaćinu, žestokom nogometu i slično... Tu se pojavio problem. Iako, moram reći kako je atmosfera bila više nego korektna, igrači Nehaja, što god tko pričao, igrali su nogomet, na cijeloj utakmici možda je bio jedan oštriji start. Usto, suđenje je bilo vrhunsko, tako da smo možda mogli uzeti i više od tog jednog boda. Iako, ja nisam nezadovoljan, dapače. - kaže Milinović.

Nehaj je pospremljen u arhivu. Ono što slijedi su tri domaće utakmice. Grobničan na svom terenu prvo u subotu dočekuje Dubravu, potom slijede Orijent i zaostala utakmica s Novaljom. Na Mavrincima su svjesni kako u idućih 270 minuta leži, vjerojatno, ključ cijele sezone. I zato će Milinović od svojih pulena tražiti maksimalan učinak u ovim utakmicama. Potentnost u napadu, koja je jesenas izostala, uz "forte" domaćeg terena morala bi, nada se "Mlinka" generirati zalet prema vrhu ljestvice...

3. HNL - Zapad

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 Rudar 9 20
2 Opatija 11 17
3 Grobničan 10 17
4 Krk -1 13
5 Crikvenica -1 10
6 Vinodol -1 10
7 Pazinka-Pazin -3 10
8 Novigrad -6 10
9 Uljanik -3 7
10 Jadran-Poreč -4 7
11 Nehaj -4 7
12 Rovinj -7 5
Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT