Rovinj ostao bez trenera, Nino Kos sporazumno otišao nakon prvenstva

Nedjelja, 02. lipnja 2024. 21:38 Napisao/la  SC
Rovinj ostao bez trenera, Nino Kos sporazumno otišao nakon prvenstva
Foto: NKRovinj/Facebook

NK Rovinj objavio je sljedeću vijest:

NINO KOS VIŠE NIJE TRENER NK ROVINJA
Završetkom ove nogometne sezone i jučerašnjim sastankom sporazumno je završila veoma uspješna suradnja sa našim dosadašnjim trenerom Ninom Kosom.
Isto kao šta je nekad kao igrač u našem klubu ostavio dubok trag tako je bilo i ovaj put.
Došao je onako samozatajno i započeo svoj trenerski put kod nas u siječnju prošle godine i u svojoj prvoj polusezoni nanizao odlične rezultate te na kraju 2022/23 osvojio 2. mjesto u 4. HNL i promociju u viši rang.
U netoj završenoj sezoni 2023/24 u 3. HNL Nino Kos i njegov asistent Lučano Zgrablić držali su momčad do zadnjeg kola prvenstva u utrci za naslov prvaka osvojivši na kraju ponovno izvrsno 2. mjesto.
Uprava, igrači, simpatizeri i svi koji podržavaju naš klub na kraju ove epizode mogu mu reći na obavljenom trenerskom zadatku i ljudskim kvalitetama jedno - veliko HVALA NINO!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.