KRALJEVICA - POMORAC 1921 Edi Kurolt: Nisam zadovoljan kako smo ove sezone igrali doma, ostvarili smo samo jednu pobjedu

Petak, 18. studenog 2022. 22:17 Napisao  I. V.

Doživjeli samo tri poraza ove sezone, nadam se da će tako ostati, kaže trener Kraljevice

Edi Kurolt, trener Kraljevice
Edi Kurolt, trener Kraljevice

Kraljevica u zadnjem kolu na Oštru igra protiv Pomorca 1921, međusobno igraju dva od čak šest klubova koji bodovno mogu dostići ili prestići četvrtoplasirani Uljanik, koji je završio prvi dio sezone u predzadnjem kolu.

- Učinak ove sezone negdje je u granicama mojih očekivanja! Možda smo mogli osvojiti dva, tri boda više, posebice doma! Nismo imali sreće s ozljedama, u zadnjoj utakmici opet će nam nedostajati nekoliko igrača, a najviše nam nedostaje Antonio Mazzarolli, najveće pojačanje ozlijedio nam se već u drugom kolu. Naravno da bi bilo lijepo pobijediti u zadnjem kolu. Dosta je momčadi zgusnuto, u slučaju pobjede mogli bismo čak završiti na petom mjestu što bi bio lijepi rezultat za novaka u ligi. Nešto će se u utakmici pitati i igrače Pomorca 1921, vjerujem da će nas vrijeme poslužiti i da ćemo moći odigrati dobru utakmicu, kaže Edi Kurolt, trener Kraljevice.

- Igramo na domaćem terenu, normalno da očekujem pobjedu iako moram reći da nisam zadovoljan kako smo ove sezone igrali doma. Ostvarili smo samo jednu pobjedu, teren je u dosta lošem stanju što nama ne odgovara iako sve ekipe koje dolaze u goste dolaze u uvjerenju da nam odgovara ovakav teren. Očito se ne snalazimo dobro na grbavom terenu, među najlošijim smo domaćinima ove sezone. Gostima se lakše braniti na ovakvom terenu. Iako je vrijeme kišovito, u petak je teren je bio u dosta dobrom stanju, naglašava Kurolt.

Pomorac 1921 dolazi u dobrom stanju, Kostrenjani su itekako motivirani, pobjedom bi mogli završiti na četvrtom mjestu:

- U dobrom su tonusu, jakom Vinodolu su dali četiri gola, pobijedili su u Medulinu, sigurno da su u naletu, ali mi smo doživjeli samo tri poraza ove sezone. Nadam se da će tako ostati, da ćemo pobijediti čime bismo ostvarili sjajan rezultat u prvom dijelu sezone, zaključuje Kurolt.

loading...
Standings provided by SofaScore