DENIS ŠIKLJAN

Infrastruktura će biti dovršena u skladu s propozicijama HNS-a

Srijeda, 14. prosinca 2022. 18:56 Napisao/la  SC

Nogometni klub Krk osnovan je daleke 1940. godine, točnije 15. prosinca, adventski dani prigoda su za obilježavanje objetnice.

Infrastruktura će biti dovršena u skladu s propozicijama HNS-a

Na redovnoj skupštini vodećega kluba Treće HNL - Zapad skupštinarima se uvodno obratio predsjednik kluba Denis Šikljan, naglasivši sportske uspjehe i sve veću masovnost djece u klubu te najavio ulazak u viši rang natjecanja seniorske ekipe.

- Uz sportski uspjeh važan segmenat za dobivanje licence višeg ranga natjecanja potrebita je zadovoljavajuća infrakstruktura na kojoj se radi, a koja će biti dovršena u skladu sa propozicijama Hrvatskog nogometnog saveza, završio je svoje uvodno izlaganje predsjednik NK-a Krk.

Slijedila su izvješća trenera seniora Igora Tkalčevića te potom voditelja škole nogometa Alena Perušića.

Uz zahvalu prvenstveno igračima i svojim suradnicima, trener Tkalčević uputio je riječi zahvale i predsjedniku te Upravi kluba na logističkoj potpori, jer bez nje ne bi bilo moguće postići ovakav uspjeh, uvjerljivo prvo mjesto u polusezoni.

Najavivši moguća dodatna pojačanja u ovom prijelaznom roku, Tkalčević će izinstirati uz kvalitetu prvenstveno i na karakter igrača.

Uz provjerene prvotimce na vrata prve ekipe kuca i nekolicina mlađih i darovitih igrača, proizašlih iz Nogometne škole, te nema brige za budućnost i kvalitetne izvedbe prve ekipe.

Trener kadeta i voditelj škole Alen Perušić upoznao je skupštinare sa sve većom brojnošću djece u klubu, čija brojka prelazi više od 200 u osam natjecateljskih selekcija te Škole nogometa djece do devet godina.

Najveće sportske uspjehe postiže već nekoliko sezona za redom selekcija juniora, koja dominira nad svojim uzrastima u regiji.

Već je 5-6 darovitih juniora i kadeta priključeno treninzima prve ekipe, gdje su dobili priliku nastupa za seniore u nekim utakmicama, te uspješno i naše veliko zadovoljstvo zapaženo odigrali.

Skupštinare i goste pozdravio je gradonačelnik grada Krka Darijo Vasilić, čestitajući na sportskim uspjesima te pozdravljajući ambicije kluba.

Grad Krk pomoći će klubu u ostvarenju navedene rekonstrukcije, naravno prema svojim mogućnostima, te će pomoći u pronalaženju sredstava i od drugih relevantnih gospodarstvenika otoka, a sve u cilju dovođenja kompleksa stadiona na Sportskom centru u stanje gdje će mladost kluba moći normalno egzistirati.

Vlado Kirinčić, počasni predsjednik kluba, u svom nastupnom govoru dotaknuo se svog dugogodišnjeg predsjedanja klubom te rast istog u svakom pogledu.

Povjerenik lige Robi Fonović poželio je u ime vodstva natjecanja puno uspjeha na sportskom polju kao i na realizaciji planova infrakstrukture.

Direktor kluba Željko Dminić proveo je u svom govoru skupštinare i goste kroz bogatu povijest kluba, potaknut dolaskom doajena i starih igrača kluba Marijana Cikovića, Željka Sokolića, Lovre Franova i drugih.

Nogometni klub Krk osnovan je daleke 1940. godine, točnije 15. prosinca, adventski dani prigoda su za obilježavanje objetnice.

Nakon završetka radnog dijela članovi Skupštine, sponzori, donatori i gosti preselili su se na Velu placu gdje su im podijeljeni kalendari sa slikama selekcija kluba.

Uz mnogobrojne posjetitelje i uz ritmove himne Nk Krk, dočekali su ih sva djeca kluba sa roditeljima. Fešta uz živu muziku, domijenjak i okrijepu nastavljena je do duboko u adventsku noć.

loading...
Standings provided by SofaScore