NIKOLA TURČIĆ

Igrat ćemo na igralištu Krka dok ne završimo radove na svom igralištu

Subota, 22. lipnja 2019. 13:31 Napisao  I. V.

Županijski savez  nije nas ni kontaktirao, kaže predsjednik OŠK Omišlja

Nikola Turčić
Nikola Turčić

 

Čelnike OŠK Omišlja neugodno je iznenadila izjava tajnika županijskog saveza Ivana Peraića da prvak županijske lige neće igrati četvrtu ligu jer nema uvjete

- U petak se sastao Upravni odbor kluba, odlučili smo napisati protestno pismo županijskom savezu, koji nas nije ni kontaktirao da sazna možemo li riješiti problem vezan za uvjete prije nego što je gospodin Peraić izjavio da nemamo uvjete! Mi imamo uvjete! Moram reći da se nismo nadali da ćemo postati prvaci prošle sezone, a kada smo već postali prvaci, onda moramo stvoriti i uvjete za viši rang. Budući da sam vlasnik građevinske firme, mogu napraviti sve što treba napraviti, ali mi za to treba vremena! I dijete treba nositi devet mjeseci prije nego što se rodi, kaže predsjednik OŠK Omišlja Nikola Turčić.

Jeste li službeno obaviješteni da neće dobiti licenciju za četvrtu ligu?

- Ništa službeno nismo dobili, ali sam riješio problem uvjeta zahvaljujući izjavi gospodina Peraića! Mi ćemo domaće utakmice igrati na igralištu NK-a Krk dok ne završimo radove na svom igralištu! Zatražit ćemo da domaće utakmice igramo na tuđem terenu kao što su igrali neki drugi klubovi, tražimo da nam se omogući isto što se omogućilo drugim klubovima. Kao tajnik županijskog saveza gospodin Peraić nikada nije došao pogledati ni jednu utakmicu na Omišalj, nije nam ni čestitao na osvojenom prvenstvu. Postali smo prvaci i sada nas županijski savez sputava u tome da se plasiramo u viši rang! Dobili su novac od HNS-a, novac se svima dijeli, a prvak nije dobio ništa! Valjda je prvak zaslužio da ga se stimulira da stvori uvjete!

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT