MARIO SINTIĆ

Đuro Vičević i Miro Uljan rekli su da žele preuzeti klub

Petak, 06. prosinca 2019. 15:35 Napisao/la  Igor Vranić

Dvaput sam stavio svoj mandat na raspolaganje načelniku, što nije prihvatio

Mario Sintić
Mario Sintić

Predsjednik Pomorca 1921 Mario Sintić na nedavno održanoj Izbornoj skupštini dobio je novi četverogodišnji mandat.

Negdje u razdoblju priprema za skupštinu pojavila se skupina mještana Kostrene koji žele promjene u klubu uz potporu načelnika Dražena Vranića.

- Prvo me je nazvao Đuro Vičević, pa načelnik Dražen Vranić, obojica su mi rekli da bi u klub rado došli novi ljudi. Nakon prvih razgovora nisam shvatio da bismo se trebali maknuti, već nakon sastanka s načelnikom to se moglo naslutiti, da bi nam na sastanku u restaurantu Anić direktno rekli da žele preuzeti klub.

Tko je rekao da želi preuzeti klub?

- Đuro Vičević i Miro Uljan! Na sastanku su još bili Duško Vranić i Vjeko Bakašun, ali osim Vičevića i Uljana nitko nije rekao da želi ući u klub.

Hoćete li prepustiti klub nekadašnjim predsjednicima?

- Ne želimo se maknuti na takav način. Ja sam dvaput stavio svoj mandat na raspolaganje načelniku na početku njegova mandata, što on nije prihvatio. Rekli smo im neka napišu pismo namjere, neka napišu što misle da ne valja i što bi oni napravili. Naša je jedina pogreška što nismo načelnika zvali na izbornu skupštinu. Svi ostali imali su pet godina vremena učlaniti se u klub. Nitko se od ljudi koji žele preuzeti klub nije pojavljivao u klubu! Zašto bismo ih zvali na skupštinu ako im nije stalo do kluba.

Načelnik smatra da ste zatvoreni?

- Tko god želi biti član, može doći u klub! Nikome vrata nisu zatvorena! Rekao sam da smo pogriješili što neke ljude nismo zvali na skupštinu.

Načelnik isto tako tvrdi da ne stoji iza pokušaja preuzimanja kluba, kakva je suradnja?

- Do sada je bila dobra.

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT