Na Krasici stogodišnjicu obilježava klub za koji je branio Damir Mišković

Utorak, 09. srpnja 2024. 20:30 Napisao/la  SC

U subotu, 20. srpnja, na igralištu Hroljevu na Krasici svečano će biti otkriva spomen-ploča

Krasička momčad za koju je branio Damir Mišković
Krasička momčad za koju je branio Damir Mišković

Udruga Društvo sportske rekreacije Krasica organizira svečano obilježavanje stogodišnjice osnutka Nogometnog kluba Krasica!

U subotu, 20. srpnja, od 19 sati na igralištu Hroljevu na Krasici svečano će biti otkriva spomen-ploča, proslavu će aktivno na terenu odraditi veterani Krasice i Borca, nakon revijalne utakmice slijedi druženje.

Pozivnice za svečanost dobili su bivši igrači, članovi uprave i simpatizeri krasičkog nogometa, među njima je Damir Mišković.

Vlasnik Rijeke osamdesetih godina prošlog stoljeća branio je za krasički klub momčad kojega je imala značajnu ulogu u županijskom nogometu.

Zanimljivo je da se krasički klub  nekada zvao Risnjak, prestao se natjecati 13. prosinca 1987. godine, zadnju utakmicu odigrao je u Lovranu.

Ispod teksta je fotografija igrača krasičkog kluba i trofejne generacije igrača Rijeke prije utakmice odigrane krajem sedamdesetih godina.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.