SAŠA MATIJAŠ

Mislim da će gledatelji imati u čemu uživati ove sezone!

Subota, 17. kolovoza 2019. 14:46 Napisao  I. V.

Mislim da će Krimeja biti krcata, kaže Matijaš uoči dolaska Dinama II

Saša Matijaš
Saša Matijaš Foto: Lario Tus

 

Predsjednik Saša Matijaš i dopredsjednik Marinko Koljanin u petak su u Međimurju gledali prvu utakmicu (1:1) Orijenta 1919 u drugoj ligi!

Predsjednik novog drugoligaša zadovoljno je u subotu na Krimeji prepričavao dojmove:

- Naravno da smo sretni zbog osvojenog boda, ali puno više veseli nas igra: kako su igrači stajali na terenu, kako su stajali u bloku, koliko su trčali,... Tehnički je to lijepo izgledalo... Sve je dobro izgledalo osim u prvih deset minuta! Točno smo mjerili vrijeme: u 11. minuti stvorili smo prvu dobru akciju! Od toga trenutka igrala se ravnopravna utakmica u kojoj smo čak bili opasniji, jer smo imali nekoliko prilika u kojima je njihov golman sjajno intervenirao. Kada u gostima stvoriš toliko prilika, ne može biti nezadovoljan, kaže Matijaš kojemu je subota prijepodne bila radna što se tiče završnih priprema za utakmicu protiv Dinama II na Krimeji:

- Maksimalno smo angažirani oko Krimeje, radimo dan i noć i tijekom vikenda kako bi sve bilo spremno za utakmicu protiv Dinama II. Bit će sve spremno, nema sumnje! Najave su jako dobre, pozitivan rezultat iz Međimurja dodatno će privući gledatelje. Isto kao što je igračima bilo dosta priprema, tako je i gledateljima dosta stanke! Mislim da će Krimeja biti krcata, planiramo otvoriti i drugu stranu stadiona, jer je zanimanje jako veliko što se najbolje vidi po prodaji ulaznica u pretplati, ističe Matijaš.

Ako je suditi prema prvoj utakmici, Matijaš je bio u pravu kada je rekao da se Orijent 1919 nikoga u drugoj ligi ne treba bojati:

- Apsolutno! Isto smo mislili i kada smo ušli u treću ligu! Naravno da nam je druga liga nepoznanica, ali sve su to mladi i potentni dečki. Nogomet u drugoj ligi je brži, tehnički zahtjevniji, mogu reći da me utakmica u Međimurju ugodno iznenadila prema prikazanom nogometu obiju momčadi. Začudila me tako visoka kvaliteta nogometa, meni je to lijepo izgledalo! Mislim da će gledatelji imati u čemu uživati ove sezone na Krimeji, poručuje Matijaš.

 

Druga HNL

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 HNK Šibenik 10 33
2 Orijent 1919 4 25
3 HNK Hajduk Split II 9 22
4 NK Sesvete 6 21
5 NK Rudeš 5 21
6 NK Croatia Zmijavci 3 21
7 NK Dugopolje 2 20
8 NK Međimurje 3 19
9 NK Osijek II 8 18
10 GNK Dinamo II -1 18
11 Dubrava Tim kabel -1 14
12 Hrvatski dragovoljac -7 13
13 NK BSK -7 12
14 NK Solin -7 11
15 NK Kustošija -11 11
16 HNK Cibalia -16 9
Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT