MARINKO KOLJANIN Trener Goran Tomić najavio je da će Sammir igrati na Krimeji!

Četvrtak, 05. rujna 2019. 12:16 Napisao  I. V.

Želim se dokazivati u ovakvim utakmicama, nadam se dobrom rezultatu protiv Lokomotive i u prvenstvu iako smo u zadnjoj utakmici kiksali, kaže Ennio Travaglia, bivši igrač Lokomotive

Marinko Koljanin i Ennio Travaglia
Marinko Koljanin i Ennio Travaglia

 

Orijent 1919 u subotu (17) na Krimeji igra revijalnu utakmicu protiv Lokomotive:

- Utakmicu smo dogovorili kao dar našim navijačima tijekom proslave stote godišnjice kluba. Nakon što smo igrali protiv Osijeka u siječnju, u subotu igramo protiv Lokomotive koja je vrhu hrvatskog nogometa. Zahvalni smo treneru Goranu Tomiću koji je odmah prihvatio naš poziv, u jučerašnjem razgovoru najavio je da će Sammir igrati na Krimeji. Očekujemo da će on biti dodatni mamac za gledatelje. Osim što slavimo jubilej, ovako jakim utakmicama želimo provjeravati mogućnosti naše momčadi. Lokomotiva je u zadnja četiri kola postignula 13 golova, najefikasnija je momčad Prve HNL, kaže dopredsjednik Orijenta 1919 Marinko Koljanin.

Utakmicu protiv Lokomotive najavio je bivši igrač Lokomotive u dresu Orijenta 1919, Ennio Travaglia igrao je u mlađim uzrastima Dinama i Lokomotive:

- Sigurno da je Lokomotiva favorit, želimo odigrati što bolje i pokazati da možemo igrati protiv prvoligaša. Mislim da je to prilika za igrače da vide mogu li igrati prvoligaški nogomet i da proslavimo stogodišnjiu kluba. Meni su takve utakmice izazov, uvijek sam htio igrati prvu ligu, nadam se da ću je jednog dana igrati. Želim se dokazivati u ovakvim utakmicama, nadam se dobrom rezultatu protiv Lokomotive i u prvenstvu iako smo u zadnjoj utakmici kiksali, razočarali sebe i druge. Iduću utakmicu igramo protiv Šibenika protiv kojega ćemo se vjerojatno braniti kao i protiv Lokomotive, koja će biti dominanta. Šibenik je također jaka momčad, imaju jaku napadačku liniju s Rakom i Kukecom. Moramo što bolje pripremiti obrambeni blok, koncentrirati se na kontranapade, kazao je Travaglia.

Utakmica protiv Lokomotive nastavlja se proslava stogodišnjice kluba:

- Najvažnije je da na Krimeji vlada veselje, da je atmosfera opuštena, mislim da je to draž Orijenta! Od aktivnosti koje smo najavili vjerujem da ćemo realizirati utakmicu protiv Rijeke, protiv Hajduka i Dinama igramo u prvenstvu, a velika nam je želja da ugostimo reprezentaciju. U travnju smo počeli razgovore s Davorom Šukerom, a sve ovisi o obvezama reprezentacije koja 16. studenog igra na Rujevici. U neslužbenom razgovoru s Dalićem naslutila se mogućnost da na Krimeji gostuje kompletna reprezentacija u slučaju da do tada plasman na EP bude izvjestan. To bi bio povijesni događaj za Orijent! Krajem godine izlazi monografija koju piše Marinko Lazzarich, svečanu akademiju i izložbu planiramo održati krajem studenog, govori Koljanin.

Druga HNL

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 HNK Šibenik 12 40
2 Orijent 1919 3 30
3 NK Rudeš 7 29
4 HNK Hajduk Split II 9 27
5 GNK Dinamo II 1 26
6 NK Croatia Zmijavci 5 24
7 NK Sesvete 3 23
8 Hrvatski dragovoljac -4 23
9 NK Međimurje 2 22
10 NK Osijek II 6 21
11 NK Dugopolje -1 21
12 Dubrava Tim kabel -1 20
13 NK Kustošija -9 19
14 NK Solin -5 17
15 NK BSK -7 16
16 HNK Cibalia -21 11
Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT