BRANKO PANIĆ

Nismo ciljano dovodili pojačanja, tako se razvijala situacija

Četvrtak, 19. siječnja 2023. 20:58 Napisao  I. V.

Ove sezone puno jača nego što je bila prethodnih sezona,  nitko ne može reći da će biti sigurno prvi, kaže trener OŠK Omišlja

Prvi trening na Omišlju ove godine
Prvi trening na Omišlju ove godine

Četvrta NL NS Rijeka odavno nije bila ovako zanimljiva, a teško da je ikada bila kvalitetnija.

Vodeći klubovi nastavili su ove zime tamo gdje su počeli ljetos, pojačali su se Halubjan, OŠK Omišalj i Rovinj:

- Čini mi se da je liga ove sezone puno jača nego što je bila prethodnih sezona, dosta je igrača došlo iz viših liga, nitko ne može reći da će biti sigurno prvi. Svi smo se pojačali, ne otpisujem ni Novalju i Veli Vrh, to su jako dobre momčadi. Nakon pet, šest kola u nastavku sezone situacija će možda biti malo jasnija, ali mislim da će se o prvaku odlučivati do zadnjega kola, kaže trener OŠK Omišlja Branko Panić.

Nogometaši OŠK Omišlja počeli su pripreme ovaj tjedan, momčad je jača za dvojicu provjerenih igrača, došli su Matija Brdar (Vinodol) i vratar Dominik Šestan (Pomorac 1921):

- Nismo ciljano dovodili pojačanja, jednostavno se tako razvijala situacija, dobro smo reagirali. Pojavio se iskusan i kvalitetan vratar, Šestan je iskazao želju da nam pomogne. Što se tiče Brdara, on je došao preko grobničke veze. Došao je zbog poznanstva i bivših suigrača iz Grobničana. Odlučio je doći da bi se borio za nešto, da ima veći motiv nego što bi ga imao u trećoj ligi. Neću reći da je u trećoj ligi sve odlučeno, ali Krk je izrazito dominirao u prvom dijelu sezone, ističe Panić.

Pojačanja su još više naglasila klupske ambicije:

- Ambicije kluba se jasne, čelnici OŠK Omišlja imaju želju ući u viši rang, a hoće li se to ostvariti sa mnom kao trenerom ili s nekim drugim trenerom, ne znam. Ovaj klub prema mogućnostima zaslužuje biti u višem rangu. Nemamo pritiska, pritisak sam sebi namećem kao sportaš. Sve ćemo napraviti što možemo da budemo prvi, vidjet ćemo hoće li to biti dovoljno. Nekoliko naših suparnika isto razmišljaju iako se još uvijek ne zna tko će ući u viši rang, a tko će ispasti. Nemamo što razmišljati nego ići od utakmice do utakmice, očekujem zanimljivu polusezonu. Vjerujem da će biti neočekivanih rezultata, zaključuje Panić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.