HALUBJAN - OŠK OMIŠALJ Dino Mandić: Nije lako igrati za prvo mjesto, uvijek postoji pritisak, ali mislim da imamo kvalitetu!

Subota, 08. listopada 2022. 09:20 Napisao  I. V.

OŠK je jako dobra momčad, pojačali su se, ali mislim imamo više šansi, igramo doma pred našom publikom, kaže igrač Halubjana

Dino Mandić
Dino Mandić

Halubjan i OŠK Omišalj danas (16) na Brnasima igraju derbi 6. kola, momčad s Viškova za utakmicu se pripremala kao lider.

Puno se toga promijenilo na Viškovu ljetos, prošle sezone zadnji Halubjan ostao je u ligi zahvaljujući reorganizaciji natjecanja, nakon pet kola ove sezone Halubjan vodi na ljestvici:

- Prošle sezone bilo je više mlađih nego starijih igrača! Na početku ove sezone, kada su počele pripreme, vidio sam puno novih lica, među njima je bio Ivor Weitzer, koji je dosta toga prošao u nogometu, nakon nekoliko tjedana došao je Mihovil Klapan, također poznati igrač, opisuje Dino Mandić promjene u svlačionici:

Dino Mandić u Halubjan je došao u siječnju 2019. godine iz Orijenta, jedan je od rijetkih starosjedioca u svlačionici koji je pronašao svoje mjesto u novoj momčadi.

- U svlačionici vlada pozitivna atmofera, ali trebat će nam vremena do kraja polusezone da se posložimo. Nije lako igrati za prvo mjesto, uvijek postoji pritisak, ali mislim da imamo kvalitetu. Prošle sezone liga nije baš bila bajna, svi su se ove sezone pojačali, OŠK Omišalj, Lokomotiva, ne smijemo izostaviti Rovinj, bit će neizvjesno. Mi gledamo sebe, idemo iz utakmicu u utakmicu, kaže Mandić i ovako najavljuje današnju utakmicu:

- OŠK je jako dobra momčad, pojačali su se, ali mislim imamo više šansi, igramo doma pred našom publikom, naglašava Mandić.

Osim što su oba kluba pred početak sezone promijenili trenere, na Viškovo su stigli Ivor Weitzer (Opatija), Mihovil Klapan (Opatija), Dario Mance (Naprijed), Sanel Kuši (Naprijed), Hrvoje Pašuld (Naprijed), Pino Kovačević (Borac), Karlo Blašković (Naprijed), dok su na Omišalj stigla petorica bivših igrača Grobničana (Jukić, Miculinić, Gundić, Vukelić, Tešić), koji su navikli pobjeđivati.

Četvrta NL NS Rijeka, - 6. kolo
subota (16):

Lokomotiva - Klana
Veli Vrh - Draga
Gospić 91 - Banjole
Rovinj - Otočac
Halubjan - OŠK Omišalj
Borac - Zamet
Mladost Fažana - Novalja (15.30)

loading...
Standings provided by SofaScore