ČETVRTA HNL

Goran Topić: Glavni sudac je bio najbolji igrač Lokomotive!

Subota, 01. listopada 2022. 22:42 Napisao/la  SC
Prva domaća utakmica nije domaćinu ostala u lijepom sjećanju
Prva domaća utakmica nije domaćinu ostala u lijepom sjećanju

 Četvrta NL NS Rijeka - 5. kolo

Utakmica u Mošćeničkoj Dragi završila je neodlučeno (2:2) nakon što je Lokomotiva postignula dva pogotka iz dva penala dosuđena u zadnjim minutama, sudac je pokazao tri crvena kartona: prvi igraču Lokomotive, a onda dva igračima Drage na kraju utakmice.

- Želim pohvaliti dečke, igrali smo prvu utakmicu na domaćem terenu, igrači su dali sve od sebe. Nakon što nam je poništen regularni pogodak u Banjolama, pa u Novalji, očekivali smo normalno suđenje u domaćoj utakmici. Glavni sudac je napravio cirkus od mirne utakmice. Lokomotiva je do 80. minute uputila jedan udarac, a onda su počeli dizati zastavicu, kada smo trebali dati gol za 3:0, da bi na kraju sudac dosudio dva penala za Lokomotivu. Kod prvoga je njihov igrač igrao rukom, drugi je možda bio, možda nije... Imali smo izrazito loše suđenje! Ušli smo iz niže lige, borimo  se da zadovoljimo sve kriterije HNS-a, koji nam šalje jako loše suce, namjerno ili slučajno. Slobodno napišite da je najbolji igrač Lokomotive bio glavni sudac uz veliku pomoć jednog pomoćnog suca! Želim pohvaliti pristup igrača i trenera, ali u ovakvim uvjetima nismo mogli izboriti pobjedu, kazao je Goran Topić, sportski direktor Drage.

- Utakmicu smo otvorili dosta anemično i bez motiva da je odradimo kvalitetno koliko možemo, imali smo prigodu za vodstvo, ali domaćin na je svojom željom i htjenjem natjerao na pogrešku, poveli su zasluženo 1:0. Drugo poluvrijeme smo se dogovorili da promijenimo pristup, ali opet smo dobili gol, nedugo zatim i crveni karton, koji je na kraju ipak malo podignuo igrače. Krenuli smo pritiskati i stvarati šanse iako je to bio nogomet samo s dugim loptama, na taj način izborili smo dva kaznena udarca koja smo uspješno realizirali, rekao je trener Lokomotive Bruno Lautar.

DRAGA - LOKOMOTIVA 2:2

Igralište Slatina. Gledatelja: 50

Sudac: Dragan Kukić (Pula)

Strijelci: 1:0 Frolja (15), 2:0 Frolja (50), 2:1 Pičuljan (81-11m), 2:2 Pičuljan (90+3-11m)

Žuti kartoni: Kinkela, Šop, Kaligarić, Kovačević, Kovčalija (Draga); Vidas, Fumić (Lokomotiva)

Crveni kartoni: Lončarica (89, nesportsko ponašanje), Antolović (odgurivanje gl. suca), Krmpotić (61, udaranje dlanovima suparničkog igrača)

DRAGA: Bošnjak, Kovačević, Šop, Kinkela, Kramer (46 Kovčalija), Frolja (79 Antolović), Kaligarić, Matovina (89 Abram), Kurti (73 Lončarica), Krnjatić, Sinožić

LOKOMOTIVA: Popović, Smiljanić (65 Andrić), Vidas, Matešković, Randelj, Stojković, Pičuljan, Tramišak (46 Krmpotić), Fumić, Sablić, Francetić (46 Žarić)

loading...
Standings provided by SofaScore