Završeni radovi na obnovi kultne dvorane, košarkaški klubovi dobili novi prostor

Četvrtak, 21. prosinca 2023. 10:43 Napisao/la  SC

Dvoranu redovito koriste košarkaški klubovi Kvarner 2010, Ri basket, Riječanka, Flumen Sancti Viti i Zamet

Postavljena nova podloga
Postavljena nova podloga Foto: Rijekasport/Facebook

Završeni su radovi na obnovi Košarkaške dvorane Brajda, renoviranje popularne Nafte odvijalo se u dvije faze i obuhvačalo je zamjenu pokrova dvorane, odnosno balona i podne obloge.

U zamjenu sportske podne obloge s popratnim radovima uloženo je ukupno 125.000,00 eura s PDV-om.

Radove su izvele tvrtke, Žoli Sport d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu i tvrtka Žoli Sport Pro d.o.o. sa sjedištem u Rogaškoj Slatini, Slovenija.

Radovi na zamijenjeni krovnog pokrova, odnosno balona dvorane s popratnim radovima ukupno su vrijedni 106.200,00 eura s PDV-om.

Radove je izvela su zajednica ponuditelja MIFKA SPORT d.o.o. Zagreb i DUOL INŽENJERING d.o.o., Brezovica, Slovenija.

Ukupan iznos sredstva za obnovu Košarkaške dvorane Brajda u visini od 231.200,00 eura s PDV-om osigurao je Grad Rijeka.

Prema redovnom rasporedu za provedbu programa javnih potreba u sportu Grada Rijeke, kultnu dvoranu redovito koriste košarkaški klubovi Kvarner 2010, Ri basket, Riječanka, Flumen Sancti Viti i Zamet.

U petak su obilazak dvorane najavili gradski čelnici predvođeni gradonačelnikom Markom Filipovićem, predstavnici sportskih udruga i tvrtke Rijeka sport.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.