PGŽ i KKOSI Kostrena organiziraju prezentaciju projekta inkluzivne košarke

Srijeda, 29. ožujka 2023. 16:39 Napisao/la  SC
PGŽ i KKOSI Kostrena organiziraju prezentaciju projekta inkluzivne košarke

Zajednica sportova PGŽ, u suradnji sa Košarkaškim klubom osoba s invaliditetom „Kostrena“ te talijanskim predstavnicima projekta „BASKIN“, u četvrtak, 30. ožujka, organizira teoretsku i praktičnu prezentaciju projekta koji u Italiji sustavno okuplja tisuće djece i mladih sa širokim spektrom invaliditeta, odnosno teškoća u razvoju.

Prezentaciju će voditi Alberto Andriola, predsjednik Zio Pino Baskin iz Udina, koji je ujedno i predstavnik Institucije za inkluzivni sport regije Friuli Venezia Giulia.

Cilj ove prezentacije je podržati inicijativu pokretanja ovog sporta na našem području, te potaknuti mlade na uključivanje u inkluzivne sportske programe.

Program:
18:00 – 19:00 h – Prezentacija projekta – hol Sportske dvorane Kostrena (gornji ulaz)
19:00 -19:30 h – praktični prikaz sporta – prva trećina dvorane Kostrena

Predavanje će se održati na talijanskom jeziku uz osiguran simultani prijevod na hrvatski jezik.

Prezentacija je otvorenog karaktera te ovim putem pozivamo sve zainteresirane da dođu u sportsku dvoranu Kostrena doznati više informacija o ovom, relativno novom, sportu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.