Košarkaši Crikvenice saznali gdje i kada igraju kvalifikacijski turnir

Četvrtak, 13. travnja 2023. 18:02 Napisao/la  SC
Košarkaši Crikvenice saznali gdje i kada igraju kvalifikacijski turnir
Foto: KKCrikvenica/Facebook

HKS je objavio sljedeću vijest:

Temeljem Propozicija natjecanja Prvenstva RH za klubove Drugih muških liga, Hrvatski košarkaški savez je raspisao natječaj za tehničku organizaciju Završnog turnira za popunu Prve muške lige.

Nakon provedenog natječaja Komisija za sustav natjecanja donijela je odluku da se organizacija Završnog turnira dodjeljuje KK „Podravac“ iz Virja.

Dakle, pobjednici regija Centar, Istok, Jug, Sjever i Zapad igraju Završni turnir za popunu Prve muške lige od 26. do 30. travnja, a domaćin je prvak Sjevera – KK Podravac.

Prvoplasirani i drugoplasirani klub sa Završnog turnira osvajaju mjesto na stepenici više – bit će dio Prve muške lige u sezoni 2023/24.

Sve utakmice moći ćete pratiti na HKS TV-u!

SUDIONICI ZAVRŠNOG TURNIRA
Centar – KK Sesvete* iz Zagreba
Istok – KK Marsonia iz Slavonskog Broda
Jug – KK Mislav iz Podstrane
Sjever – KK Podravac iz Virja
Zapad – KK Crikvenica iz Crikvenice

KK Sesvete na turniru sudjeluju kao drugoplasirani iz Druge muške lige Centar.

Naime, Komisija za sustav natjecanja je nakon odustajanja prvoplasiranog MKK Novi Zagreb donijela odluku o uvrštavanju KK Sesvete.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.