Trener Škrljeva Zoran Dragojević: Cilj je treće mjesto

Četvrtak, 01. ožujka 2012. 15:00 Napisao  Luka Variola

- Želja nam je da ove godine osvojimo treće mjesto, a onda da sljedeće sezone napadnemo prvo mjesto, priča trener Škrljeva Zoran Dragojević

 

Uoči posljednje tri utakmice sezone (Stoja, Kraljevica, Otočac) košarkaši Škrljeva upisali su važne bodove za njih uvijek neugodnom gostovanju kod Kastva. Škrljevčani su do bodova stigli teže od očekivanog, napravivši odlučujuću prednost u trećoj dionici (22:9). Važnim bodovima sačuvali su treću poziciju A-2 lige koju će braniti u preostalim kolima.

- Kastav nam je uvijek neugodan protivnik. To je ekipa sastavljena od malih i brzih igrača koja uvijek igra agresivnu obranu. Namučili smo se, ali smo na kraju ipak odnijeli važnu pobjedu, objašnjava strateg Škrljeva Zoran Dragojević.

Budući da su Crikvenica i Kraljevica pobjegli, momčadi Škrljeva ostaje borba za treće mjesto. U slučaju da ostanu na trenutačnoj poziciji, Škrljevčani bi ostvarili najbolji plasman otkada su se pridružili zapadnom A-2 ligaškom društvu.

- Da nam je netko uoči sezone ponudio ovaj plasman, objeručke bi ga prihvatili. Ogled sa Stojom će biti ključan. Želja nam je da ove godine ostvarimo to treće mjesto, a onda da sljedeće sezone uz nekoliko pojačanja napadnemo i prvo mjesto, zaključit će Dragojević.

 

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT