Pavić nakon poraza od Škrljeva: Pružili smo dobar otpor

Četvrtak, 01. ožujka 2012. 14:35 Napisao  Luka Variola

- Mislim da smo pružili dobar otpor. Čak smo imali i priliku za pobjedu, ali ju nismo iskoristili, objašnjava trener Kastva Branimir Pavić.

Mlada ekipa Kastva pružila je više nego dobar otpor u derbiju 19. kola košarkaške A-2 lige Zapad u kojem je ugostila Škrljevo (63:72). Osjetno iskusniji Škrljevčani na kraju su ipak odnijeli bodove koji ih drže među prve tri ekipe na ljestvici.

- Mislim da smo pružili dobar otpor. Odigrali smo jednu od boljih utakmica ove sezone. Čak smo imali i priliku za pobjedu, ali ju nismo iskoristili. Oni su previše iskusna ekipa da to ne bi iskoristili. Kandidati su za naslov i ta se razlika ipak vidjela na parketu, objašnjava trener Kastva Branimir Pavić.

Kastavci su pred svojim navijačima istrčali osjetno oslabljeni bez dva najbolja juniora Maljevca i Mataje. Uoči sezone napustilo ih je pak nekoliko igrača, nakon čega je ekipa doživjela neminovno pomlađivanje.

- Uoči Škrljeva smo imali puno problema. No, oni nas prate tijekom cijelog prvenstva. Na početku sezone trojica igrača su nam otišla u Kvarner 2010 (Legović, Kučan, Lipovščak) i krenuli smo s mladima. Mislim da možemo biti zadovoljni sa sezonom. Osigurali smo ostanak i to je najvažnije. Sada smo okrenuti afirmaciji mladih igrača i to je temeljni cilj u ostatku sezone, zaključit će Pavić.

Copyright © SportCom.hr :: Dizajn i izrada StudioIT