Patrik Mršnik

Patrik Mršnik

Znamo da nas ove sezone ne krasi onakva konstantnost kao  prošle sezone, ali u susretu protiv Koke vidjelo se koliko potencijala imamo, kaže vratarka Zameta.

Moramo se i paziti mogućih ozljeda koje su itekako moguće u ovakvom zgusnutom ritmu. Najvažnije je da se iz ovog tjedna u kojem ćemo u osam dana odigrati četiri susreta izvučemo zdravi, kaže Špralja.

Čeka nas finale Prvenstva Hrvatske. Moramo se dignuti nakon ovog traumatičnog poraza i pokušati odigrati tu finalnu seriju na najbolji mogući način, rekao je trener Primorja EB.

Subota, 16. travnja 2016. 20:39

Primorje teško poraženo od Olympiakosa

Skupina A, 8. kolo: Primorje EB - Olympiakos 4:10. Poraz Primorja na Kantridi nakon 1.079 dana.

Susret 23. kola: Lokomotiva - Lošinj 0:0. 

Potrebno je da Barceloneta još negdje posrne. Nama je utakmica s Olympiakosom važna da na pravi način otvorimo tu završnicu sezone, rekao je Bošković.

U Hajduku sam također stalno igrao na zadnjem veznom, ali kod Igora Tudora sam znao zaigrati na liberu, što mi također nije strana uloga, kaže Bradarić.

Šuker se neće očitovati jer i sam pred Upravnim sudom mora braniti čelnu funkciju u HKS-u. Sporazumno raskinut ugovor s Ivanom Blažević, Josipa Zovko zaposlila se u Splitu. Sljedeći tjedan donosi nastavak sage...

To je momčad koja već godinama igra važnu ulogu u europskim natjecanjima, standardno su grčki prvaci, a na koncu i u prvom susretu pobijedili su nas dosta lagano, za što ćemo im morati uzvratiti, kaže Asić.

Ono što valja naglasiti jest to da će Kvarner biti aktivan i sljedeće sezone neovisno o tome bude li se natjecao u A-1 ili A-2 ligi, kaže izvršni dopredsjednik kluba Zvonko Čapko.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.