Europsko prvenstvo u vaterpolu igra se u Kombank areni u Beogradu i bit će najveće do sada
Prva utakmica igra se u Hrvatskoj u utorak, 20. listopada, protiv Turske
Pred nama je odmor, a u novoj nas reprezentativnoj sezoni očekuju Europsko prvenstvo u Beogradu i Olimpijske igre u Riju, izjavio je po dolasku u Hrvatsku izbornik Ivica Tucak.
Srbija je momčad s najvećom širinom, u čemu je i uspjeh svih osvajanja njihovih turnira u posljednje dvije godine. Gdje god se pojave, iza sebe ostavljaju razorene protivnike,
Susret finala: Hrvatska - Srbija 4:11. Kao i u finalu Svjetske lige Hrvatska nije mogla zaustaviti jačeg suparnika
Posljednji puta Hrvatska je svladala Srbiju još prije pet ljeta, a zadnji pozitivgan rezultat bio je lanjski remi u grupi na EP-u u Budimpešti (8:8).
Grčka se ponovno pokazala kao vrhunska reprezentacija, vratili su se na pola minute od kraja i ušlo se u rulet peteraca koji je, moram reći, zasluženo otišao na našu stranu, rekao je vratar hrvatske reprezentacije
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.