SP 2019 Hrvatski vaterpolisti u četvrtak prijepodne igraju protiv Španjolske

Srijeda, 24. srpnja 2019. 23:00 Napisao/la  SC
SP 2019 Hrvatski vaterpolisti u četvrtak prijepodne igraju protiv Španjolske

 

Hrvatski vaterpolisti u četvrtak prijepodne (10 sati - HTV2) na SP-u u Južnoj Koreji igraju polufinalnu utakmicu protiv Španjolske.

Plasman u finale donosi plasman na Olimpijske igre i mogućnost obrane titule svjetskog prvaka.

- Svi znamo koliki je ulog u igri. Znamo tko i što sve stoji pred nama, ali jednako tako znamo i po što smo ovdje došli. Dakako, korak po korak. Prve smo ciljeve ostvarili, od prvog mjesta u skupini, do pobjede u četvrtfinalu. Sada polako dižemo uloge. Vjerujem, uvjeren sam, a jednako tako i svi igrači koji žele pobjedu, da mi to možemo učiniti. Da možemo svladati Španjolsku jer to je jedino o čemu sada i razmišljamo. Španjolska je vrlo jaka momčad s nekoliko odličnih pojedinaca. Od Perronea oko kojeg se sve vrti, koji gradi akcije, preko Munnariza koji je odličan šuter, vrlo dobrog vratara Lopeza. Primijetili smo da su protiv Srbije postigli dosta golova s pozicije centra i na to ćemo morati osobito pripaziti. Jako dobro znamo što i kako igraju i što će nam nastojati učiniti, kako nas spriječiti, ali i mi ćemo se dobro pripremiti, kaže izbornik Ivica Tucak.

U drugom polufinalu igraju (11.30) Mađarska i Italija.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.