Ivica Tucak: Sa Dejanom Savićem ću popiti bocu vina kada uzmemo zlato!

Petak, 28. srpnja 2017. 13:55 Napisao/la  SC

Nakon utakmice ostati će zapamćen stisak ruke i zagrljaj trenera Tucka i Savića, a budući da su nakratko porazgovarali, mnoge je zanimalo što je to srpski izbornik rekao hrvatskome.

Vaterpolisti Srbije teško su primili poraz od naše reprezentacije, koja ih je u polufinalu Svjetskog prvenstva u Budimpešti pobijedila 12:11.

Iako su nakon utakmice stizale čestitke sa svih strana, pa čak i sa one protivničke, nakon prospavane noći, igrači i izbornik srpske reprezentacije glavne krivce u porazu pronašli su u sudačkom paru, koji im je po njihovim riječima oduzeo pobjednički tron.

Izbornik srpskih vaterpolista Dejan Savić čestitao je hrvatskom izborniku Ivici Tucku i njegovim igračima.

- Čestitam Hrvatskoj na pobjedi. Ušli su fizički izuzetno jako u ovu utakmicu, a mi s druge strane nismo uspjeli braniti se s igračem manje kako treba, rekao je Savić i požalio se na suđenje:

- Nevjerojatno je da iz godine u godinu, iz dana u dan ja shvaćam da ustvari ne znam pravila ove igre, dodao je srpski izbornik.

Aludirao je na sudačku odluku na kraju treće četvrtine, kada je Hrvatska dobila peterac u posljednjoj sekundi koji je Joković realizirao za izjednačenje rezultata.Tada je Savićev pomoćnik Uroš Stevanović potpuno pravilno isključen zbog prigovora. 

Nakon utakmice ostati će zapamćen stisak ruke i zagrljaj trenera Tucka i Savića, a budući da su nakratko porazgovarali, mnoge je zanimalo što je to srpski izbornik rekao hrvatskome.

- Poželio mi je sreću u finalu. Popit ćemo bocu vina, ali tek nakon finala, otkrio je Tucak gospodski potez srpskog kolege.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.