Maro Joković: Ako zaustavimo Janovića i Ivovića, napravili smo veliki posao!

Ponedjeljak, 23. srpnja 2018. 10:46 Napisao/la  SC

Protiv Grčke smo igrali jedinu pravu utakmicu do sada na EP-u, dobro smo stali u obrani. Ona je i najvažnija u našoj igri, naglašava Joković

Maro Joković: Ako zaustavimo Janovića i Ivovića,  napravili smo veliki posao!


Hrvatska vaterpolska reprezentacija u četvrtfinalu Europskog prvebnstva igra protiv Crne Gore.

Utakmica Hrvatske i Crne Gore igra se u utorak, 24. srpnja, u 18.30 sati uz prijenos na HTV 2.

- Gledajući rezultate, Crna Gora je osvojila Svjetsku ligu, zatim, iako oslabljena, uzela je broncu na Mediteranskim igrama. Igra joj se poboljšala u odnosu na prošlu godinu. Vratio se Mlađan Janović te su dobili širinu, a on je uz Aleksandra Ivovića najbolji igrač. Bit će njih dvojicu teško zaustaviti, ali ako u tome uspijemo, napravili smo veliki posao u četvrtfinalu. Ono što smo mogli vidjeti ovdje u Barceloni, Crna Gora je iznimno fizički jaka momčad. Kako dobro mi znamo njih, tako i oni nas. Rekao bih kako su oni imaju više razloga biti nezadovoljni što smo im mi suparnici, nego obrnuto. Dobili smo ih u četvrtfinalu na SP-u u Kazanju 2015., zatim u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Riju, rekao je Maro Joković za Dubovački vjesnik.

Hrvatski vaterpolisti uvijek imaju visoke ambicije:

- Što se nas tiče, gledajući utakmicu s Grčkom, jedinu pravu utakmicu koju smo imali do sad na EP-u, dobro smo stali u obrani. Ona je i najvažnija u našoj igri. Iz nje ide lepršaviji napad. Imamo još prostora da bude bolje, pogotovo tu mislim na realizaciju igrača više. Naši bekovi su dominirali protiv Grčke, baš je obrana u toj utakmici bila jako, jako dobra, kazao je Joković.

Raspored četvrtfinala, 25. VII
17.00 Srbija - Mađarska
18.30 HRVATSKA - Crna Gora
20.30 Italija - Rusija
22.00 Španjolska - Grčka

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.