Aleksandro Kralj: Vidio sam da jedan ide nožem prema meni, zakačio me nožem po nozi!

Ponedjeljak, 11. veljače 2019. 13:09 Napisao/la  SC

Vaterpolo klub Crvena zvezda i SD Crvena zvezda održali u Beogradu zajedničku konferenciju za novinare povodom napada na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu

Aleksandro Kralj izrekao teške optužbe
Aleksandro Kralj izrekao teške optužbe

Aleksandro Kralj iznio je novi prilog optužnici za napad na splitskoj rivi, vratar Crvene zvezde na konferenciji za novinare optužio je za sada nepoznate počinitelej za pokušaj ubojstva.

 - Uadrali su me šakama, u tom kaosu skinula mi se jakna, ostao sam nasred Rive u Zvezdinoj trenirci. Tad su se fokusirali na mene. Krenuli su palicama, noževima... rekli su da će ubiti četnika... počeo sam trčati da spasim živu glavu... U tom momentu, vidio sam da jedan ide nožem prema meni, zakačio me nožem po nozi... Jedino rješenje za spas je da skočim u more. I policija mi je poslije rekla da sam dobro učinio. Mislio sam da sam se spasio. Tad su me počeli gađati kamenjem, vikali da će ubiti četnika, tad sam bacio sve sa sebe, skinuo sam, nisam znao što da radim. Nakon par minuta kaosa, huligani su se razbježali. Najviše me zaboljelo što ljudi koji su se okupili nastavili vikati ubij četnika. Govorio sam da sam sportaš, vaterpolist... Došla je policija i tek tad sam bio spašen, izjavio je Kralj i posebno zahvalio splitskoj policiji na pomoći.

Vaterpolo klub Crvena zvezda i SD Crvena zvezda održali su u Beogradu zajedničku konferenciju za novinare povodom napada na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu.

Policija je privela trojicu osumnjičenih za napad, među njima je sin poznatog nogometnog trenera.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.