Srpski vaterpolisti uputili pismo Savezu nezadovoljni radom izbornika Dejana Udovičića

Utorak, 16. listopada 2012. 12:20 Napisao/la  SC

Prema pisanju srpskog Sporta pismo su potpisali Slobodan Soro, Živko Gocić, Andrija Prlainović, Nikola Rađen, Slobodan Nikić, Živko Gocić, Stefan Mitrović i Duško Pijetlović

Prema pisanju srpskih medija osam reprezentativaca srpske vaterpolo reprezentacije potpisalo je tzv. pismo nezadovoljstva koje su uputili Srpskom vaterpolo savezu nezadovoljni radom izbornika Dejana Udovičića i predsjednika Saveza Velibora Sovrovića.

Sovorović je za RTS komentirao da je vidio pismo i da će sud o njemu dati Stručni savjet i Upravni odbor Saveza, a nakon toga će javnost biti obaviještena.

- Nije u pitanju nezadovoljstvo, već više savjeti i sugestije. To je interna stvar, kojoj ne treba pridavati preveliki publicitet, izjavio je Sovorović za RTS.

Prema pisanju srpskog Sporta pismo su potpisali Slobodan Soro, Živko Gocić, Andrija Prlainović, Nikola Rađen, Slobodan Nikić, Živko Gocić, Stefan Mitrović i Duško Pijetlović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.