Elvis Fatović postao izbornik vaterpolske reprezentacije Australije

Srijeda, 30. siječnja 2013. 17:11 Napisao/la  SC

U Australiji ima puno potencijala i radujem se što ću moći pomoći mojoj novoj reprezentaciji i zemlji da ostvari ciljeve, kaže Fatović

 

Elvis Fatović novi je izbornik vaterpolske reprezentacije Australije. Fatović je kao igrač sudjelovao na dvjema olimpijskim igrama, bio je trener Juga i pomoćnik Ratka Rudića na Olimpijskim Igrama u Londonu na kojima je Hrvartska osvojila zlatno odličje prošle godine.

Pred Fatovića je postavljen dosta težak zadatak, da "australske morske pse" pokuša dovesti do prve olimpijske medalje u povijesti na OI u Rio de Janeiru 2016. godine. Fatović je na izborničkoj poziciji naslijedio Johna Foxa, koji je na tome mjestu proveo pet godina i vodio Australiju na OI u Pekingu 2008 i Londonu prošle godine.

- Vaterpolskom savezu Australije prioritet je bio kvalitetan trener koji će provesti njihove programe i sretan sam što su odabrali mene za taj izazov. U Australiji ima puno potencijala i radujem se što ću moći pomoći mojoj novoj reprezentaciji i zemlji da ostvari ciljeve koje je pred sebe postavila, rekao je Fatović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.