Aleksandar Ivović u Jugu, Dubrovčani optužuju Predraga Slobodu da je htio sabotirati transfer?!

Četvrtak, 23. kolovoza 2012. 16:24 Napisao/la  SC

Dubrovački portal portaloko.hr prenosi da je Predrag Sloboda, predsjednik Hrvatskog vaterpolo saveza i Primorja EB, ponudio Ivoviću da jednu godinu odradi u Crvenoj zvezdi ili Galatasarayju, a onda zaigra za Primorje?!

Aleksandar Ivović, vaterpolski reprezentativac Crne gore koji je dosad igrao za Pro Recco, potpisao je jednogodišnji ugovor s Jugom! Jug je na službenoj internet stranici potvrdio ovaj transfer, a u priopćenju je potvrđeno da je ovime zaključen prijelazni rok. Primorje EB i Jug CO u prijelaznom roku dobro su pojačali svoje redove i nova sezona ponovo će biti neizvjesna.

Ivović je tako popunio kvotu Juga od tri stranaca, dubrovački sastav u svojim redovima ima još Tonyja Azeveda i Nikolu Janovića.

No, dolazak Ivovića mogao bi uzburkati dodatno vode u bazenu, ali i užariti situaciju kraj njega. Naime, dubrovački portal portaloko.hr prenosi da je Predrag Sloboda, predsjednik Hrvatskog vaterpolo saveza i Primorja EB, pokušao sabotirati ovaj transfer?! Sloboda je prema navodima dubrovačkih portala ponudio Ivoviću da jednu godinu odradi u Crvenoj zvezdi ili Galatasarayju, a onda zaigra za Primorje.

 

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.