×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 46

VATERPOLO REPREZENTACIJA POČELA JE PRIPREME ZA EURO

Vaterpolisti u Dubrovniku počeli pripreme za obranu europskog zlata

Utorak, 20. prosinca 2011. 11:06 Napisao/la 

Hrvatska vaterpolo reprezentacija okupila se u Dubrovniku i počela prirpeme za Europsko prvenstvo u Nizozemskoj

Izbornik hrvatske vaterpolo reprezentacije Ratko Rudić okupio je u ponedjeljak u Dubrovniku reprezentativce i poveo pripreme za obranu europske titule osvojene u Zagrebu prošle godine. Plan priprema za Euro u Eindhovenu već je utvrđen pa će reprezentativci nakon nekoliko dana treninga u Gružu i pauze za Božić otputovati na mini pripreme u Padovi gdje će odigrati i nekoliko trening utakmica s domaćinom Italijom. Nakon Nove godine vaterpolisti će pripreme nastaviti u Rijeci a do početka Eura formu provjeriti na utakmici Svjetske lige koju protiv Makedonije igraju u Skopju. Završne pripreme prije polaska za Nizozemsku bit će odrađene u Varaždinu od 9. do 13. siječnja kada će Rudićevim izabranicima sparirati Mađarska.

Na popisu Ratka Rudića našli su se:

VRATARI: Josip Pavić (Mladost), Marko Bijač (Mornar BS), Duje Jelovina (POŠK).
CENTRI: Nikša Dobud (Jug CO), Fran Paškvalin (Primorje EB), Ivan Krapić (Primorje EB).
BRANIČI:  Andro Bušlje (Jug CO), Ivan Buljubašić (Primorje EB), Paulo Obradović (Jug CO), Kristijan Milaković (Mladost).
NAPADAČI: Sandro Sukno (Pro Recco), Samir Barač (Primorje EB), Petar Muslim (Primorje EB), Pavo Marković (Jug CO), Miho Bošković (Vasas), Frano Karač (Jug CO), Maro Joković (Jug CO), Anđelo Šetka (Primorje EB).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.