IMA LI NADE?

Upravni odbor lige zakazao sastanak

Četvrtak, 14. veljače 2019. 20:40 Napisao  I. V.

Sastanak bi se mogao održati u Beogradu

Upravni odbor lige zakazao sastanak

 

Ima još nade za Regionalnu ligu u vaterpolu!

Nakon što je u Vaterpolski savez Srbije objavio ultimatum srpskih klubova koji ne žele više igrati u Splitu, uslijedio je očekivani odgovor Vaterpolskog saveza Hrvatske.

Srpski uvjet da se domaće utakmice splitskih klubova igraju najmanje 200 kilometara od Splita odlučno je odbijen po cijenu razlaza sa srpskim klubovima.

Oba su saveza odredili rokove do kojih se druga strana mora službeno očitovati.

U međuvremenu je Upravni odbor Regionalne lige odlučio preuzeti inicijativu, predstavnici hrvatskih i srpskih klubova koji igraju u regionalnoj ligi trebali bi se sastati s Upravnim odborom  i zajedno za istim stolom odlučiti o sudbini lige.

Mjesto i datum sastanka nisu određeni, prema neslužbenim informacijama sastanak bi se mogao održati u Beogradu početkom tjedna.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.