HVS i INA potpisali sponzorski ugovor, u petak zakazana prezentacija monografije

Srijeda, 13. lipnja 2018. 08:20 Napisao/la  SC
HVS i INA idu zajedno
HVS i INA idu zajedno

 Na otvorenom plivalištu Mladosti uz Savu potpisan je novi sponzorski ugovor Hrvatskog vaterpolskog saveza i INA-e.

Predrag Sloboda, predsjednik HVS-a i Zoltan Aldott, predsjednika Uprave naftne tvrtke INA potpisali su simbolički hrvatske vaterpolske kapice kao znamen novog trogodišnjeg ugovora o suradnji do zaključno Olimpijskih igara u Tokiju 2020.

- Izuzetno smo sretni što ovako velika i utjecajna tvrtka prepoznaje svjetsku klasu i povezuje se sa svjetskim prvacima. Sve to upravo u trenutku kada nam partnerstvo s INA-om osigurava prijeko potreban mir ne bi li se što bolje pripremili za sportske izazove koji su pred nama ovog ljeta, rekao je Sloboda.

- INA je sretna što je u prilici biti ponosni sponzor hrvatskkog vaterpola jer je to jedan od najutjecajnijih i najtrofejnijih sportova u zemlji. Njegova izvrsnost i kvaliteta neupitni su u svjetskim razmjerima, a i INA se uostalom u svom poslovanju vodi istim načelima, kazao je Aldott koji se prisjetio finala Svjetskog prvenstva u Budimpešti.

- Moram priznati da mi je kao Mađaru bilo malo teže to gledati, ali uživali smo u sjajnom vaterpolu i još jednom čestitam Hrvatskoj na naslovu svjetskog prvaka, kaže Aldott.

U petak je zakazana prezentacija monografije "Zlatko desetljeće vaterpolskog sporta 2017 - 2017"

U 10 godina hrvatski vaterpolisti osvojili su čak 17 medalja, dvaput su bili svjetski prvaci, jednom su bili eurospki prvaci, igrali su dva finala na olimpijskim igrama, osvojili su jedno olimpijsko zlato

Prema sadržaju jedinstvena monografija u hrvatskom sportu bit će predstavljena u Velikoj dvorani Školske knjige Masarykova 28, 3. kat, od 12 sati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.