Andrea Petkovic zbog ozljede leđa odustala od Australian Opena

Srijeda, 11. siječnja 2012. 17:42 Napisao/la  I. M.

Osim Petkovic otkaz su  poslale i sedmerostruka Grand Slam pobjednica Venus Williams,  vrlo upitni su nastupi Kim Clijsters i Serene Williams


Prvorangirana Njemica Andrea Petkovic novo je ime na listi zvučnih izostanaka sa prvoga Grand Slam turnira sezone koji 16. siječnja započinje u Melbourneu.
- Žao mi je što moram objaviti da se povlačim s Australian Opena zbog stres-frakture donjeg dijela leđa, napisala je na Twitteru 24-godišnja Andrea Petkovic.
Deseta igračica svijeta u listopadu prošle godine pretrpjela je ozljedu koljena, a nakon toga pauzirala je sve do prvog tjedna 2012., kad je u Brisbaneu došla do četvrtfinala. U Sydneyju ju je prošlog tjedna u drugom kolu izbacila Agnieszka Radwanska.Ovogodišnja deseta nositeljica prošle je godine u Melbourneu na putu do četvrtfinala izbacila Mariju Šarapovu. Porazila ju je kasnija finalistica Li Na.
Osim Petkovic otkaz su organizatorima Australian Opena poslale i sedmerostruka Grand Slam pobjednica Venus Williams a vrlo upitni su nastupi braniteljice naslova Kim Clijsters, koja je istegnula mišić kuka, te Serene Williams, koja je u Brisbaneu uganula gležanj.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.