Finale Davis Cupa: Marin Čilić i Ivan Dodig donijeli drugi bod, Hrvatska korak od pobjede

Subota, 26. studenog 2016. 18:07 Napisao/la  SC

Finale Davis Cupa: Hrvatska - Argentina 2:1. Apsolutno će sutra biti dovoljno snage, uz ovakvu podršku sve je lagano, najavio je Marin Čilić meč protiv Del Potra u nedjelju


Marin Čilić i Ivand Dodig osvojili su drugi bod u finalu Davis Cupa, pobijedili su argentinski par Del Potro - Mayer sa 7:6, 7:6, 6:3.

- Hvala svima na podršci, nevjerojatna pobjeda za svih nas. Apsolutno će sutra biti dovoljno snage, uz ovakvu podršku sve je lagano, najavio je Marin Čilić meč protiv Del Potra u nedjelju.

- Ovo se samo jednom dogodi životu, hvala vam puno! Meč je bio napet i da nije bila ovakve publike bilo bi teže. Svaki poen je bio uzbudljiv, igralo se na visokom nivou.  Molim vas, dođite svi u nedjelju i bodrite Marina. Idemo do kraja, obratio se publici u dvorani Ivan Dodig.

Finale Davis Cupa: Hrvatska - Argentina 2:1

Prvi susret: Čilić - Delbonis   6:3, 7:5, 3:6, 1:6, 6:2

Drugi susret: Karlović -  Del Potro 4:6, 7:6, 3:6, 5:7

Parovi: Čilić/Dodig - Del Potro/Mayer 7:6, 7:6, 6:3

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.