Davis Cup: Pavić i Dodig izgubili od Murraya i Fleminga, Britanci na korak do Svjetske skupine

Subota, 14. rujna 2013. 17:09 Napisao/la  SC

Parovi: Pavić/Dodig - Fleming/Murray 3:6, 2:6, 7:6 (6), 1:6

Velika Britanija povela je 2:1 protiv Hrvatske u sklopu kvalifikacija Davis Cupa za svjetsku skupinu nakon što su Andy Murray i Collin Fleming pobijedili Matu Pavića i Ivana Dodiga 6:3, 6:2, 6:7 (6), 6:1.

Britanci su jednostavno bili bolji, Pavić je na otvaranju prvog seta izgubio servis i to je bilo dovoljno da Murray i Fleming osvoje prvu dionicu. U drugom setu britanski tenisači poveli su 3:1 i ubrzo udvostručili prednost.

Prava drama odigrala se u trećem setu, Britanci su oduzeli servis Dodigu, ali hrvatski tenisači uspjeli su se vratiti u meč i odvesti susret u trinaestu igru. Murray i Fleming imali su meč loptu kod 5:6, ali Dodig i Pavić vratili su se još jednom i slavili 8:6.

Ipak, sve to nije bilo dovoljno za nešto više, treći set Britanci su uvjerljivo riješili u svoju korist i osvojili čini se ključni bod.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.