×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 46

Đoković: Ja sam predstavnik svih naroda bivše Jugoslavije.

Četvrtak, 01. prosinca 2011. 13:32 Napisao/la 

Najbolji tenisač svijeta u 2011. godini, Srbin Novak Đoković, u Banjaluci je u srijedu primio nagradu za Osobu godine,

Ponajbolji tenisač današnjice - Novak Đoković
Ponajbolji tenisač današnjice - Novak Đoković Foto: google.com

Najbolji tenisač svijeta u 2011. godini, Srbin Novak Đoković, u Banjaluci je u srijedu primio nagradu za Osobu godine, koju tradicionalno dodjeljuje banjalučki dnevnik Nezavisne novine.
U anketi su mogli glasovati čitatelji s područja cijele Bosne i Hercegovine, premda glavnina njih dolazi s područja srpskog entiteta. Na svečanosti je 24-godišnji tenisač izjavio:
- Na terenu se osjećam kao predstavnik svih naroda s područja bivše Jugoslavije. Želim to reći baš ovdje – istaknuo je Đoković dodavši:
- Sport postoji da bi zbližavao ljude, a ljudi u Bosni i Hercegovini pokazali su i ovom prilikom da istinski vole sport te da znaju vrednovati sportski uspjeh.
Svečanosti u Banjaluci nazočio je srbijanski predsjednik Boris Tadić, kao i prvi čovjek Republike Srpske Milorad Dodik.
Istom je prilikom Đoković kazao da se nada kako će spreman dočekati Australian Open, prvi Grand Slam turnir u idućoj godini.
- Ozljede ramena više nema, a sada definitivno imam dovoljno vremena da izliječim sve ozljede i ozljedice, kao i glavu, koja je malo luda.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.