Ivan Dodig spasio šest meč lopti i slavio u 1. kolu Chennaija

Ponedjeljak, 02. siječnja 2012. 19:33 Napisao  Marko Babić

Vardhan je do trinaeste igre drugog seta imao tri meč lopte, a u tie-breaku je poveo 6:4. Činilo da se da Dodigu nema spasa, ali hrvatski tenisač uspio je izboriti treću dionicu u kojoj je protivniku prepustio samo jedan gem

Ivan Dodig otvorio je 2012. godinu pobjedom u 1. kolu Chennaija spasivši šest meč lopti protiv malo poznatog Indijca Vishnua Vardhana s 4:6, 7:6 (8), 6:1. Vardhan je do trinaeste igre drugog seta imao tri meč lopte, a u tie-breaku je poveo 6:4. Činilo da se da Dodigu nema spasa, ali hrvatski tenisač uspio je izboriti treću dionicu u kojoj je protivniku prepustio samo jedan gem.

Turnir u Chennaiju igra se na tvrdoj podlozi uz nagradni fond od 450.000 eura. Prvi je nositelj Srbin Janko Tipsarević, a naslov brani Švicarac Stanislas Wawrinka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.