Federer svladao Tsongu na otvaranju Mastersa u Londonu

Nedjelja, 20. studenog 2011. 17:55 Napisao  Marko Babić

Roger Federer svladao je Francuza Jo-Wilfrieda Tsongu 6:2, 2:6, 6:4 u prvom susretu skupine B završnog Mastersa koji se održava u londonskoj O2 Areni, a na kojem nastupa osam najboljih svjetskih tenisača.

Uzvratio za poraz u Wimbeldonu - Roger Federer
Uzvratio za poraz u Wimbeldonu - Roger Federer Foto: google.hr

 

 Švicarac je tako uzvratio Francuzu za poraz u četvrtfinalu Wimbledona kada je Federer prvi puta u karijeri izgubio meč na Grand Slamu pri vodstvu od 2:0 u setovima. Ovo će ujedno biti prva sezona od 2002. godine da Federer nije osvojio niti jedan Grand Slam. Federer je pak u Londonu tako na najbolji mogući način krenuo u lov na rekordnu šestu titulu kada je u pitanju završni Masters sezone, trenutno je s pet naslova izjednačen s Peteom Samprasom i Ivanom Lendlom. Inače, potporu Švicarcu s tribna ovom prilikom da je i francuski nogometaš  Thierry Henry.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.