Izbornik Červar objavio popis za pripreme u listopadu, Jaganjac među odabranima

Petak, 29. rujna 2017. 13:58 Napisao/la  SC

Reprezentacija će odigrati i dvije pripremne utakmice protiv Slovenije.

Halil Jaganjac
Halil Jaganjac

Izbornik Lino Červar objavio je popis igrača za reprezentativni tjedan u listopadu. 

Hrvatski rukometaši okupljaju se 22. listopada u 17 sati ispred Hotela Panorama u Zagrebu, a na okupu će biti sve do 29. listopada.

Treninge će reprezentacija odrađivati u Zagrebu, a u sklopu ovog reprezentativnog tjedna čekaju je i dvije prijateljske utakmice protiv Slovenije.

Prva utakmica na rasporedu je 26. listopada u dvorani Stožice u Ljubljani, dok će uzvratni susret biti dva dana kasnije, 28. listopada, u Areni Zagreb.

Stručno vodstvo, uz izbornika Červara, čine treneri Hrvoje Horvat, Vlado Šola, Zlatko Saračević i Ninoslav Pavelić, kondicijski treneri Pero Kuterovac i Mirko Krolo, doktori Tomislav Kukin i Krešimir Rotim, fizioterapeuti Damir Kajba, Filip Šimunović i Kristijan Kljaić, glasnogovornik Ivica Maraš, snimatelj Zoran Ćulk te tehnički direktor reprezentacije Ivica Udovičić.

Po objavljivanju popisa igrača izbornik Lino Červar samo je kratko obrazložio popis te najavio konferenciju za medije na kojoj će detaljno sve prezentirati javnosti:

- Ovo je popis igrača za nadolazeće okupljanje u reprezentativnom tjednu u listopadu u kojem nas očekuju i dvije prijateljske utakmice protiv Slovenije. Naravno, taj popis se s vremenom može mijenjati ako slučajno bude eventualnih otkaza zbog ozljeda. Na konferenciji za medije narednog tjedna obrazložit ću svoje izbore i odluke, a reći ću više i o našim očekivanjima te najaviti utakmice protiv Slovenije, rekao je Červar.

Na popisu se nalaze:

Ivan Stevanović – Kadetten Schaffhausen

Ivan Pešić – Meškov Brest

Mirko Alilović – Telekom Veszprem Handball

Zlatko Horvat – PPD Zagreb

Ivan Čupić – Vardar

Manuel Štrlek – PGE Vive Kielce

Lovro Mihić – Orlen Wisla Plock

Marino Marić – MT Melsungen

Željko Musa – SC Magdeburg

Krešimir Kozina – Frisch Auf Göppingen

Igor Vori – PPD Zagreb

Jakov Gojun – Füchse Berlin

Marko Mamić – PGE Vive Kielce

Stipe Mandalinić – PPD Zagreb

Domagoj Duvnjak – THW Kiel

Igor Karačić – Vardar

Luka Cindrić – Vardar

Marko Kopljar – Füchse Berlin

Luka Stepančić – Paris-Saint Germain Handball

Luka Šebetić – Tremblay En France Handball

Halil Jaganjac – Metalurg

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.