EP 2020 Hrvatski rukometaši u Grazu igraju protiv Srbije, Crne Gore i Bjelorusije

Petak, 28. lipnja 2019. 21:32 Napisao/la  SC

  U ovom trenutku smo skandinavske selekcije ostavili po strani, a i Francusku, tako da ne možemo biti nezadovoljni, smatra izbornik rukometne reprezentacije

Lino Červar i Domagoj Duvnjak
Lino Červar i Domagoj Duvnjak

 

Hrvatska rukometna reprezentacija na EP-u 2020. godine igra u skupini u Grazu protiv Srbije, Crne Gore i Bjelorusije.

Tako je odlučio ždijeb EP-2020 održan u Beču.

Evo skupina,
Skupina A (Graz): Hrvatska, Bjelorusija, Crna Gora, Srbija
Skupina B (Beč): Češka, Sjeverna Makedonija, Austrija, Ukrajina
Skupina C (Trondheim): Španjolska, Njemačka, Latvija, Nizozemska
Skupina D (Trondheim): Francuska, Norveška, Portugal, Bosna i Hercegovina

- Naš cilj je ići prema vrhu. Za to se moramo dobro pripremiti i želja je svih biti zdravi. Protivnike u Grazu dobro poznamo, respektiramo, jer na Euru svi daju sve od sebe. Protiv Srbije i Crne Gore smo igrali kvalifikacije, a protiv Bjelorusije na našem Euru. Iz bečke skupine neće se znati do zadnjeg kola tko dolazi, poprilično je izjednačena, dok iz Trondheima nema dvojbi dolaze Njemačka i Španjolska. No, u ovom trenutku smo skandinavske selekcije ostavili po strani, a i Francusku, tako da ne možemo biti nezadovoljni, ali ponavljam ovo je samo ždrijeb. Na Euru treba pokazati sve što možemo i sve ćemo učiniti da bude tako, rekao je izbornik Lino Červar.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.