Renato Sulić šampanjcem zalio navijače suparničke momčadi i platio globu od 1400 eura!

Petak, 04. svibnja 2012. 16:55 Napisao  Milan Kosanović

Bivši hrvatski reprezentativac javnosti se obratio pismom u kojem je izrazio žaljenje zbog nemilih događaja, što je mađarski rukometni savez uvažio

Rukometaš mađarskog Veszprema, Riječanin Renato Sulić, ponovno puni novinske članke. Ovoga puta bivši reprezentativac i član zlatne generacije Hrvatske iz Portugala i Atene pretjerao je sa slavljem nakon što je njegova momčad u finalu mađarskog Kupa svladala najveće rivale Pick Szeged.

Naime, Sulić je po završetku utakmice šampanjcem polio nekoliko navijača suparničke momčadi. Iako su zbog neslavnog poteza  bile najavljivane i drastične kazne koje bi Riječanina spriječile da nastupi u finalu mađarskog "play off-a", Sulić je na kraju pomilovan te se izvukao samo s novčanom kaznom u iznosu od 1400 eura.

Bivši hrvatski reprezentativac javnosti se obratio pismom u kojem je izrazio žaljenje zbog nemilih događaja, a ta gesta očigledno je naišla na odobravanje javnosti i rukometnog saveza pa će Riječanin biti u postavi svog Veszprema u finalu prvenstva u kojem će još jednom snage odmjeriti s ljutim rivalima iz Szegeda.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.