Katarina Ježić iduće sezone u dresu europskog prvaka iz Podgorice

Ponedjeljak, 14. svibnja 2012. 15:44 Napisao  Milan Kosanović

Čelnici crnogorskog kluba za bivšu igračicu Orijent Presoflexa i Zameta spremni su izdvojiti koliko god je potrebno

Rukometašice Budućnosti iz Podgorice nove su prvakinje Europe! Ekipa trenera Dragana Adžića u finalu Lige prvaka u dvije utakmice bila je bolja od "Dream Teama" iz Gyora te se zasluženo popela na sam krov Europe.

Emocije nakon osvajanja Lige prvaka još se nisu slegle, a uprava kluba već je počela slagati kockice za sljedeću sezonu. Prva želja čelnika crnogorskog kluba je hrvatska reprezentativka Katarina Ježić koja igra na poziciji kružnog napadača.

Iz izvora bliskih klubu doznajemo da su Crnogorci za bivšu igračicu Orijent Presoflexa i Zameta spremni izdvojiti koliko god je potrebno, a ponuda aktualnog prvaka Europe rijetko se odbija.

- Ne bih željela još uvijek ništa komentirati, rekla je Katarina Ježić koja se trenutno nalazi na odmoru  kod kuće u Novom Vinodolskom, a već u utorak putuje za Zagreb gdje je očekuju pripreme sa reprezentacijom.

Iako perspektivna kružna napadačica, koja je bila pravo iznenađenje Svjetskog prvenstva u Brazilu, ne želi u javnost iznositi nikakve detalje vezane za njezin angažman u Budućnosti, iz crnogorskog kluba procurila je informacija da će Katarina Ježić već u četvrtak staviti svoj potpis na ugovor aktualnih prvakinja Europe.

Budućnost iz Podgorice bit će ukupno peta ekipa za koju će u karijeri nastupati Katarina Ježić, podsjetimo svoje prve korake započela je u Vinodolu iz kojeg je preselila u Rijeku. U Orijent Presoflexu postala je standardna kadetska reprezentativka, Prvu ligu prvi put je okusila u dresu Zameta u kojem je ujedno izborila i svoj prvi poziv u seniorsku reprezentaciju. Zagrebačka Lokomotiva bila je njezina posljednja stanica u kojoj se izborila za standardno mjesto među najboljim hrvatskim rukometašicama.

Katarina Ježić tokom karijere mudro je birala klubove, njezina karijera tekla je prirodnim tokom, uvijek je išla stepenicu gore, nikada dvije. Znala je što želi, sada se može reći da je to i ostvarila.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.